Stichting Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen

In december bracht BAS een bezoek aan de VVV in Amersfoort.
De vvvamersfoort is de fysieke en digitale plek waar je geïnspireerd wordt in de sfeer van deze mooie stad en waar professioneel gastheerschap is gekoppeld aan persoonlijke kennis van Amersfoort. Het kantoor bevindt zich aan de voet van de Onze Lieve Vrouwetoren, midden in het historische centrum. The place to be! BAS is in gesprek met Jennifer Jagtenberg van de VVV in Amersfoort.
Jaarlijks mogen we zo’n 120.000 fysieke bezoekers informeren en inspireren. Dit geeft wel aan hoe relevant ons VVV-kantoor vandaag de dag nog steeds is. Want hoe fijn is het om een echt mens te spreken waar je alles aan kan vragen?! Kortom; Het samenkomen van fysiek en digitaal gastheerschap en daarbij de samenwerking met onze stakeholders is onze kracht. Tel daar een betrouwbaar en veelzijdig kassasysteem waar we veel informatie uit kunnen halen bij op en je hebt de ideale mix.
Inzicht en overzicht is voor de VVV belangrijk. Zo leggen wij ieder jaar verantwoording af aan de Gemeente. Met ons systeem kunnen we met 1 druk op de kop de benodigde gegevens naar de boekhouder sturen. Juist en compleet. Vendit is een eenvoudig aan te leren en makkelijk naar wens in te richten systeem, wat het overzichtelijk maakt voor alle medewerkers. Daardoor kunnen wij alle aandacht aan onze bezoekers geven en onze stad dus optimaal dienen.
Het hele interview lees je op de SBA site https://www.keurmerkafrekensystemen.nl/testimonials