Lightspeed Restaurant

Lightspeed Restaurant versie 4.1 en hoger

Lightspeed is aanbieder van betrouwbare en professionele kassasystemen voor de horeca en de detailhandel. De systemen staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid en krachtige functionaliteiten wat betreft data, rapportering, voorraad en personeelsmanagement. De software kan worden gedownload als app voor de iPad vanuit de App store en wordt gratis en automatisch geüpdatet. Alle data wordt real-time met de cloud gesynchroniseerd. Het systeem is geschikt voor één of meerdere vestigingen en helpt ondernemers makkelijk te groeien en uit te breiden.

De belangrijkste functionaliteiten van Lightspeed Restaurant

  • Tafelmanagement

Tafelindelingen kunnen makkelijk met drag en drop worden gemaakt. Personeel kan tafels makkelijk samen schuiven of uit elkaar halen. Ook een nieuwe verdieping of een terras kunnen snel worden toegevoegd.

  • Bestellingen

Bestellingen kunnen direct aan tafel worden opgenomen of gasten kunnen via de Self-Order menu integratie de bestelling zelf invoeren. Ook afhaal- en delivery-opties zijn makkelijk te managen.

  • Mobiel

De kassasysteem handhelds kunnen makkelijk mee worden genomen. Naar het terras, een andere verdieping, een event of mee in de foodtruck.

  • Rekeningen

Per stoel betalen of de rekening splitsen in gelijke delen of alleen de fles wijn met zijn allen delen? Alles is mogelijk. Ook het opsturen van bonnetjes via de mail.

  • Personeel

Nieuwe medewerkers kunnen makkelijk worden ingewerkt dankzij de gebruiksvriendelijke interface. Je kunt je personeel ook laten in- en uitklokken wat urenregistratie zeer gemakkelijk maakt.

  • Rapporten

Lightspeed is heel sterk wat betreft inzicht in de cijfers en het verkrijgen van overzichtelijke rapporten. Dag-, maand- en jaaromzetten kunnen makkelijk met elkaar worden vergeleken en de rapporten zijn inzichtelijk tot op product- en medewerkerniveau.

Lightspeed biedt gratis klantenservice, ook in het weekend en laat in de avond/nacht.

Contact

Lightspeed Amsterdam, The Netherlands
Herengracht 54
1015 BN, Amsterdam
Tel. 020-8202391
info@lightspeedhq.com
www.lightspeedhq.nl/kassasysteem/restaurant

Lightspeed Gent, Belgium
Sint-Denijslaan 493
9000 Ghent
België
Tel. +32-9-2980273
info@lightspeeldhq.com

De volgende resellers van Lightspeed zijn ook gecertificeerd voor het Keurmerk Afrekensystemen:

– POSsystems (Stoutenberg)
– HorecaCloud (Utrecht)