Topr kassa

 

Topr levert kassa- en betaaloplossingen die speciaal ontwikkeld zijn voor organisaties en instellingen die kiezen voor een gebruiksvriendelijke kassa. Deze kassa is een goede basis met vele uitbreidingsmogelijkheden.

De Topr kassa biedt meer dan simpelweg een moderne uitstraling. Deze kassa is een echte marketingkassa. De wereld verandert sneller dan ooit, door nieuwe technologieën, vaardigheden en mogelijkheden. Onze Topr kassa ondersteunt deze veranderingen voor klant en ondernemer. Een kassa voor nu en voor de komende jaren.

Er is een koppeling mogelijk met uw webshop, met klantenkaarten, kunt u zelf uw acties opmaken en vouchers & coupons verzenden naar uw klanten met aantrekkelijke acties en aanbiedingen.

Een wereld zonder contact geld komt steeds dichterbij. Deze marketingkassa is ook geschikt voor een koppeling met een contactloze reader, waardoor de volgende mogelijkheden tot uw beschikking komen:

– spaarkaarten/ledenkaarten
– eigen cadeaukaarten
– toegangscontrole
– alcoholcontrole

De Topr kassa is zeer eenvoudig in gebruik voor de medewerkers en voor de ondernemers. Deze kassa geeft door de uitgebreide rapportages 24 uur per dag online inzage in de geld- en goederenstromen.

De software van de Topr kassa is voorzien van het Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen door gebruikmaking van het keurmerkproduct van Arantek.

 

Contactgegevens:

Topr betaalsystemen BV
Albert Einsteinstraat 8
3261 LP  Oud Beijerland
tel. 0186-849979
sales@toprbs.nl