Van Hessen

MISSIE
Van Hessen levert automatiseringssystemen voor de horecasector. U kiest voor de product- en softwaremodules die uw zaak vooruithelpen. En wij integreren ze in een totaalpakket. Daarna vertrouwt u op onze service, de opleidingen, ondersteuning en de ICT-diensten.

VISIE
Van Hessen is één van de belangrijkste spelers in horeca-automatisering. Die positie versterken we voortdurend. Hoe? Door onze service, en door ons aanbod te verbreden én te verbeteren.

HISTORIE
1979 is een sleuteljaar. Van Hessen komt in contact met Micros Inc. Hun elektronische afrekensysteem ontketent een revolutie in de Amerikaanse horecawereld. Het systeem communiceert met andere pakketten, zoals Property Management Systemen.

Van Hessen sleutelt een jaar lang aan de ‘vertaling’ van dit systeem voor de Europese markt. En in 1980 is het zo ver: samen met Micros introduceert Van Hessen horeca-automatisering in de Benelux.

Restaurants en hotels ontdekken al snel de voordelen van geïntegreerde softwaresystemen. Waardoor Van Hessen groeit, en verhuist. En weer groeit, en weer verhuist.

Vandaag vindt u de hoofdkwartieren in Ridderkerk (NL) en Boortmeerbeek (BE). Ongeveer honderd medewerkers verzekeren een vlotte installatie en support van uw horecasysteem. In de Benelux, én in West-Afrika.

Contact
Van Hessen Ridderkerk
Wolweverstraat 25
2984 CE Ridderkerk

T: +31 (0)180 44 28 00
F: +31 (0)180 44 28 50
info@vanhessen.nl
www.vanhessen.nl