Stichting Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen

Al enkele maanden kun je er terecht voor een smakelijke avond uit en sinds september is de nieuwste food hotspot in Rotterdam officieel geopend. Voor de initiatiefnemers van de Foodhallen was de keuze voor een nieuw kassasysteem snel gemaakt. De standhouders van de Foodhallen kozen voor het unTill kassasysteem en hebben door de samenwerking met Adnamics op elk gewenst moment realtime inzicht in de omzet. Mooie best practices delen we graag.

Voor de initiatiefnemers van de Foodhallen was de keuze voor een nieuw kassasysteem snel gemaakt. Zing-Kyn Cheung: “Elke horecaondernemer wil direct zien wat zijn omzet is. Adnamics biedt dit in een handige app die heel intuïtief werkt. Dit geldt overigens voor het gehele unTill kassasysteem. De standhouders in Rotterdam kunnen er dan ook direct mee aan de slag zonder ingewikkelde trainingen. En voor ons is het een groot pluspunt dat we in Amsterdam en Rotterdam met hetzelfde systeem kunnen werken.”

Koppeling boekhoudsysteem

Naast dat de standhouder altijd inzicht heeft in wat er gebeurt in zijn stand, kan hij zijn kassasysteem integreren met veelvoorkomende systemen in de horeca. Denk hierbij aan de koppeling met het boekhoudsysteem en de personeelsbezetting. Dit helpt de standhouders om nog slimmer te ondernemen.

Martin Limburg, Operationeel Directeur Adnamics: “Het is natuurlijk een groot compliment voor Adnamics dat de Foodhallen opnieuw voor ons hebben gekozen. Met de kennis die wij hebben opgedaan in Amsterdam konden wij bij de oplossing in Rotterdam verder innoveren op het gebied van Business Intelligence. Een innovatie die wij vanzelfsprekend ook in Amsterdam uitrollen.”

Over Foodhallen Rotterdam

In het prachtig historisch en industriële Pakhuis Meesteren op de Kop van Zuid vind je de Foodhallen Rotterdam. Met twaalf standhouders is er voor elke vis-, vlees- en vegaliefhebber wat wils. In totaal is er ruimte voor nog drie extra standhouders. De initiatiefnemers hebben de foodmarket een geheel eigen stijl gegeven. De enige overeenkomst met Amsterdam is dat ook in Rotterdam de focus op lekker eten en drinken ligt.

Bron: https://www.adnamics.nl/2018/09/13/realtime-inzicht-omzet-foodhallen-rotterdam