Stichting Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen

Na twee jaar online vinden de Intermediair dagen 2022 weer fysiek plaats. De Belastingdienst organiseert dit jaar op 10 locaties, verspreid over het land, de Intermediairdagen. U bent van harte welkom om daar vakgenoten en medewerkers van de Belastingdienst te ontmoeten.

Intermediairdagen is een jaarlijks kennisevenement. Hier informeert de Belastingdienst fiscaal dienstverleners en andere doelgroepen over het belastingplan 2023 en andere relevante veranderingen. Ook het thema afrekensystemen staat op de agenda.

De Intermediair dagen vinden plaats tussen 8 november en 8 december 2022. Mocht u niet fysiek aanwezig kunnen zijn dan bent u van harte welkom op de online Intermediairdagen die in de week van 12 december plaatsvinden.

De inschrijving start in oktober. Vanaf 19 september worden de bijbehorende themapagina/website voor de Intermediairdagen gelanceerd. De site is openbaar toegankelijk. Op de website worden op regelmatige basis berichten gedeeld en ook het programma wordt hier bekend gemaakt.