Stichting Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen

Horecava Kennisplein 2015

Op de Horecava (11 – 14 januari 2016) vindt u dit jaar een speciaal Kennisplein (Hal 1, stand 412) waar u verschillende partijen kunt spreken over voor de horecasector relevante aandachtsgebieden. Heeft u vragen over kassa’s, betaalautomaten of gegevens van de (semi-)overheid die u nodig hebt om te kunnen ondernemen, kom dan langs!

Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen
St. Bevorderen Efficiënt Betalen is een samenwerkingsverband tussen banken en toonbankinstellingen (horecabedrijven, detailhandel en tankstations). De Stichting richt zich op het vergroten van de veiligheid en efficiency van het betalingsverkeer. De campagnes ‘Klein bedrag? Pinnen mag’ en ‘Pinnen, ja graag’ kennen we allemaal. Onder de vlag ‘Hoe wil jij pinnen’ informeren we u op de Horecava over allerlei nieuwe ontwikkelingen op het gebied van betalingsverkeer. Ook kunt u zelf de voordelen van het snelle contactloos betalen ervaren. Wij ontmoeten u graag!

CheckOut: de onafhankelijke online keuzehulp voor een nieuwe kassa, pinautomaat of POS
Als ondernemer wilt u over een kassa of pinautomaat kunnen beschikken, die optimaal aansluit bij de behoeften van uw horecagelegenheid. Alles wat er op dit gebied in Nederland te koop is, staat op de website checkout.nl. Er zijn allerlei factoren die een rol spelen bij de uiteindelijke keuze voor een kassasysteem of pinautomaaat. Denk aan de functionaliteit, de betrouwbaarheid, het bedieningsgemak en de koppelingsmogelijkheden. Wij helpen u graag bij uw keuze. Loop gerust even bij ons langs.

Een Betrouwbaar Afreken Systeem, het hart van uw onderneming
Het Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen is een onafhankelijk en transparant keurmerk voor kassasystemen. Het Keurmerk staat voor betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit, maar ook voor eerlijke concurrentie. Het kassasysteem is het hart van de onderneming. Een betrouwbare kassa ontzorgt u en biedt u een aantal zekerheden: een goede administratie en betrouwbare gegevens, overzicht en inzicht, zekerheid voor uzelf en uw personeel. Een kassa met een Keurmerk biedt dus zekerheid op alle gebieden die van belang zijn voor een goede bedrijfsvoering en administratie en daarmee de nettowinst van uw organisatie. Ontmoet onze mascotte BAS en stel al uw vragen over kassa’s bij ons!

Ondernemersplein.nl: startpunt voor informatie van de overheid
Tijd is geld. Dus wilt u snel informatie hebben. Daarom is alle informatie van de overheid te vinden op één centraal punt: Ondernemersplein.nl. Dat is overzichtelijk en voorkomt onnodig zoeken. Op Ondernemersplein.nl vindt u alle informatie van de (semi-)overheid die u nodig heeft voor het ondernemen. Bijvoorbeeld over personeel, innoveren, exporteren, belastingen, management en investeren. De website leidt u eenvoudig en snel naar regels, documenten, video’s, formulieren, cijfers en berichten van officiële instanties, zoals Kamer van Koophandel, Belastingdienst, ministerie van Economische Zaken, RDW en Centraal Bureau voor de Statistiek. Voortaan is er dus één startpunt voor betrouwbare informatie: Ondernemersplein.nl.Medewerkers van de Belastingdienst, de Kamer van Koophandel en het Centraal Bureau voor de Statistiek helpen u graag verder met uw ondernemersvragen.