Bolt .nl – Mplus Touchscreen Kassa 3.3.0 en hoger

Het keurmerk “Betrouwbaar Afrekensysteem” is toegekend op 8 april 2013 aan Bolt.nl voor het systeem Mplus Touchscreen Kassa 3.3.0 en hoger.

Informatie over deze touchscreen kassasoftware vindt u op http://www.mpluskassa.nl/

 

 

Leverancier

 • Onze visie is om programma’s te maken die uitmunten in gebruiksgemak en eenvoud, waardoor de gebruiker intuïtief aanvoelt wat hij of zij moet doen, maar tevens zo geavanceerd zijn door o.a. de modulaire opbouw en de bijbehorende instellingen, dat deze zich naadloos laten aanpassen aan iedere bedrijfsorganisatie en alle informatie verschaffen die voor een goede bedrijfsvoering noodzakelijk zijn. Snel en ongecompliceerd aan de slag zonder kostbare tijd te verliezen met overbodige en extra administratieve handelingen.

  Kassasystemen van Bolt

  Met meer dan 25 jaar aan ervaring is Bolt uw specialist wat betreft uw kassasystemen. Voor alles branches en toepassingen hebben wij de juiste kassasystemen.

  Voor de horeca en retail branche hebben wij gespecialiseerde kassasystemen in de aanbieding. De horeca kassa heeft verschillende modules waarmee werken in de horeca makkelijker word. Denk bijvoorbeeld aan de module tafel registratie die ervoor zorgt dat de bestellingen aan een tafel in een keer of gesplitst betaald kunnen worden.

  Ook de retail heeft gespecialiseerde modules die werken in de retail branche makkelijker maken. De module aanbiedingsprijzen zorgt ervoor dat er tijdelijk een aanbiedingsprijs ingesteld kan worden, wanneer de ingestelde periode voorbij is worden de gewone prijzen weer gehanteerd.

  Contact:
  MplusKASSA/Bolt automatisering
  Lynbaan 31
  8941 BR  JL Leeuwarden

  telefoon: (058) 21 57 000
  fax: (058) 21 21 256
  e-mail: info@bolt.nl
  www: bolt.nl