Next to Food – POS-IBMxx en POS-Res-xx versie 2012.12.31 en hoger

Het keurmerk “Betrouwbaar Afrekensysteem” is op 7 januari 2013 toegekend aan Next to Food B.V.

voor de afrekensystemen: POS-IBM en POS-RES

Versies: 2012.12.31 en hoger

 

Meer informatie over de systemen vindt u op de website van Next to Food

Vooruitstrevende ondernemers, van cafetaria´s tot aan de restauratieve markt, hebben behoefte aan een gebruiksvriendelijk kassasysteem waar snelheid en eenvoud voorop staan. Next to food staat dagelijks in contact met horecaprofessionals en ontwikkelt continu met hen hun kassasysteem nog verder. Krachtige partnerschappen en jarenlange ontwikkelingen resulteren in slimme kassasystemen die zorgen voor overzicht en inzicht. Net dat beetje meer bieden zonder overbodige functies betekent kassa voor u!

Leverancier

 • Met een gepassioneerd team van professionals ontwikkelen wij continu onze diensten om ervoor te zorgen dat onze klanten nog beter en sneller inzicht hebben in de juiste informatie, dat zij ontzorgt worden en dat hun rendement wordt gemaximaliseerd. Hun succes bepaalt tenslotte de onze.
  Vanuit Culemborg opereren wij landelijk voor de meest uiteenlopende horecagelegenheden. Tien jaar geleden begonnen als leverancier van kassasystemen, nu uitgegroeid tot dé automatiseringspartner voor de horecabranche. Samen met onze klanten blijven we doorontwikkelen. Met krachtige business partners als Deli XL, IBM en Microsoft beschikken wij over de juiste kennis op horeca- en automatiseringsgebied om het beste van het beste te kunnen bieden. Voor nu en in de toekomst.
  Voor onze klanten staan wij altijd klaar en komen direct in actie op momenten wanneer dat nodig is. Eerlijk, professioneel en persoonlijk, zoals zij van een vooraanstaande partner kunnen verwachten.

  Contact
  Next to food B.V.
  Randweg 6
  4104 AC Culemborg
  Telefoon+31(0)345 639100
  Fax+31(0)345 639101
  E-mailadresinfo@ntf.nl