Lightspeed Restaurant versie 4.1 en hoger

Leverancier

 • Lightspeed Restaurant versie 4.1 en hoger

  Lightspeed is aanbieder van betrouwbare en professionele kassasystemen voor de horeca en de detailhandel. De systemen staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid en krachtige functionaliteiten wat betreft data, rapportering, voorraad en personeelsmanagement. De software kan worden gedownload als app voor de iPad vanuit de App store en wordt gratis en automatisch geüpdatet. Alle data wordt real-time met de cloud gesynchroniseerd. Het systeem is geschikt voor één of meerdere vestigingen en helpt ondernemers makkelijk te groeien en uit te breiden.

  De belangrijkste functionaliteiten van Lightspeed Restaurant

  • Tafelmanagement

  Tafelindelingen kunnen makkelijk met drag en drop worden gemaakt. Personeel kan tafels makkelijk samen schuiven of uit elkaar halen. Ook een nieuwe verdieping of een terras kunnen snel worden toegevoegd.

  • Bestellingen

  Bestellingen kunnen direct aan tafel worden opgenomen of gasten kunnen via de Self-Order menu integratie de bestelling zelf invoeren. Ook afhaal- en delivery-opties zijn makkelijk te managen.

  • Mobiel

  De kassasysteem handhelds kunnen makkelijk mee worden genomen. Naar het terras, een andere verdieping, een event of mee in de foodtruck.

  • Rekeningen

  Per stoel betalen of de rekening splitsen in gelijke delen of alleen de fles wijn met zijn allen delen? Alles is mogelijk. Ook het opsturen van bonnetjes via de mail.

  • Personeel

  Nieuwe medewerkers kunnen makkelijk worden ingewerkt dankzij de gebruiksvriendelijke interface. Je kunt je personeel ook laten in- en uitklokken wat urenregistratie zeer gemakkelijk maakt.

  • Rapporten

  Lightspeed is heel sterk wat betreft inzicht in de cijfers en het verkrijgen van overzichtelijke rapporten. Dag-, maand- en jaaromzetten kunnen makkelijk met elkaar worden vergeleken en de rapporten zijn inzichtelijk tot op product- en medewerkerniveau.

  Lightspeed biedt gratis klantenservice, ook in het weekend en laat in de avond/nacht.

  Contact

  Lightspeed Amsterdam, The Netherlands
  Herengracht 54
  1015 BN, Amsterdam
  Tel. 020-8202391
  info@lightspeedhq.com
  www.lightspeedhq.nl/kassasysteem/restaurant

  Lightspeed Gent, Belgium
  Sint-Denijslaan 493
  9000 Ghent
  België
  Tel. +32-9-2980273
  info@lightspeeldhq.com

  De volgende resellers van Lightspeed zijn ook gecertificeerd voor het Keurmerk Afrekensystemen:

  – POSsystems (Stoutenberg)
  – HorecaCloud (Utrecht)