Newway Retail Solutions – Blue Retail en Kassamatic – 3.72 en hoger

Het Keurmerk “Betrouwbaar Afrekensysteem” is op 7 januari 2013 uitgereikt aan Newway Retail Solutions,
voor de afrekensystemen Blue Retail en Kassamatic, versie 3.72 en hoger.

Meer informatie over deze systmeen vindt u op de website van Newway

newway - schermnewway - kassascherm
Krachtige winkelprocesondersteuner
BlueRetail is een krachtig, flexibel, snel te implementeren en gebruikersvriendelijk softwarepakket, dat de volgende winkelprocessen binnen uw winkelbedrijf geruisloos automatiseert: Inkoop, Verkoop, Logistiek, Financiƫn, Relatiebeheer, Aftersale- en Service. BlueRetail draait in een Windows omgeving, is modulair opgebouwd, hardware onafhankelijk en voor de meest uiteenlopende branches in meerdere talen beschikbaar. Kortom: met BlueRetail verricht uw organisatie binnen de kortste keren dagelijks een duizelingwekkend aantal handelingen met de kleinst mogelijke foutmarge.

Fraudepreventie
Met BlueRetail kunt u transacties tot in detail vastleggen. Hierdoor is BlueRetail niet alleen in staat om met een druk op de knop actuele managementrapportages te genereren, maar ook uitermate geschikt voor fraudepreventie. Verdachte handelingen signaleert u direct, frauduleuze handelingen herleidt u snel naar de individuele medewerker en het bijbehorende tijdstip.

Snelle implementatie
De basis van BlueRetail is uw praktijkervaring, die de makers opdeden in de ruim 20 jaar die zij inmiddels in de retailautomatisering actief zijn. Dit standaard softwarepakket vol retailfuncties voelt als maatwerk en dat is het in feite ook. Zeker, wanneer u onze business partners vraagt u te helpen bij de snelle implementatie van de talrijke standaardmogelijkheden en het onderhoud.

Leverancier

 •  

   

   

  Sinds 1987 actief in retail-ICT

  Het in 1987 opgerichte Newway Retail Solutions B.V. (Newway) heeft zich altijd volledig gericht op retail-ICT. De in deze periode ontwikkelde proces ondersteunende software voor winkelbedrijven heeft de afgelopen tien jaar een belangrijke positie verworven in de internationale Retail- en MKB markt.

  Winkelketenautomatisering
  Aanvankelijk ontwikkelde Newway PC-POS applicaties. Deze zijn in de markt nog steeds bekend onder de namen: KassaMatic WMS (1987), Newway Retail Software (2001) en BlueRetail (2006). Medio 1992 startte Newway met de ontwikkeling van Retail Managementsystemen. In 1994 zetten wij een nieuwe stap door automatiseringsoplossingen voor de volledige winkelketen aan te bieden. Anno 2011 boekt Newway met haar op Windows gebaseerde retailsoftware BlueRetail veel succes op zowel de nationale als de internationale Retail- en MKB markt.

  Newway biedt die inzet:met de bewezen technologie van vandaag maken wij de weg vrij voor het snel kunnen inspelen op toekomstige ontwikkelingen;
  onze automatiseringsoplossingen zijn ambitieus, maar hebben tegelijkertijd een hoog realistisch gehalte;
  onze ruimschootse expertise met retailprocessen staat daarbij garant voor een snel implementeerbare standaard, die voelt als maatwerk.

  Contact:
  Newway Retail Solutions BV
  Bezoekadres Haaren: Rijksweg 3, 5076 PB Haaren
  Bezoekadres Venlo: Huiskensstraat 51, 5916 PN Venlo
  Industrienummer 2866

  Postadres: Postbus 194, 5900 AD Venlo
  Telefoon +31 (0)77 – 323 78 00
  Telefax +31 (0)77 – 323 78 03
  E-mail marketing@newway.nl