Untill Ordering Software C35.100.1 en hoger

Op 8 oktober 2013 is aan Stroke! Horeca Automatisering het keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen toegekend voor Untill Ordering software versie C35.100.1 (en hoger).

img_untill_ordering_software

 

unTill® Horeca Software kenmerkt zich door rustige overzichtelijke schermen en duidelijke design iconen. Het gebruik is vanzelfsprekend, instructie voor basis handelingen is hierdoor overbodig. Iedere unTill-installatie wordt op maat gemaakt. Met unTill® begeeft u zich werkelijk in uw eigen zaak! U bepaalt welke informatie wordt weergegeven. De horeca kassa’s van Untill zijn ideaal om te gebruiken in de horeca

unTill® Horeca Software zet de norm voor gebruikersvriendelijke bestelsystemen voor zowel bar – restaurant – catering als recreatie.

unTill® is het kassasysteem bij uitstek. unTill® onderscheidt zich in veel opzichten van de concurrentie. De sublieme afwikkeling van afwijkende bestellingen en intelligente printeraansturing is onder andere wat u direct zal opvallen. De dynamische database van alle transacties maakt het mogelijk direct te beschikken over gedetailleerde financiële rapportages. Uitermate bedieningsvriendelijk, razendsnel en bedrijfszeker. De horeca automatisering oplossing waarmee u beslist een hoger rendement behaalt en tegelijkertijd het gemak dient van uw personeel en uw gasten.

Contactinformatie:

 • Stroke Horeca Automatisering
 • De Trompet 1730, 1967 DB, Heemskerk
 • Telefoon: 0251 20 30 00
 • Fax: 0251 20 30 03
 • E-Mail: info@untill.nl

Leverancier

 • unTill_Logo

   

   

   

   

   

  UnTill Ordering Software levert flexibele kassaoplossingen, specifiek ontwikkeld vóór de horeca, dóór horecaspecialisten.
  Voor elk segment binnen de horeca biedt unTill een passende oplossing, aangepast aan de behoefte en het budget van de klant.

  Contact
  UnTill® Nederland | Stroke! Horeca Automatisering BV
  Trompet 1730
  1967DB  HEEMSKERK
  info@untill.nl

  http://www.untill.nl