van Hessen – Micros 3700 – versie 4 en hoger

Het Keurmerk “Betrouwbaar Afrekensysteem” is toegekend 9 april 2013 aan de firma van Hessen voor het systeem Micros 3700, de versies 4 en hoger.

Meer informatie over het systeem vindt u op: http://www.vanhessen.nl/nl/products/micros/micros-3700

Micros 3700 POS

Leverancier

 • MISSIE
  Van Hessen levert automatiseringssystemen voor de horecasector. U kiest voor de product- en softwaremodules die uw zaak vooruithelpen. En wij integreren ze in een totaalpakket. Daarna vertrouwt u op onze service, de opleidingen, ondersteuning en de ICT-diensten.

  VISIE
  Van Hessen is één van de belangrijkste spelers in horeca-automatisering. Die positie versterken we voortdurend. Hoe? Door onze service, en door ons aanbod te verbreden én te verbeteren.

  HISTORIE
  1979 is een sleuteljaar. Van Hessen komt in contact met Micros Inc. Hun elektronische afrekensysteem ontketent een revolutie in de Amerikaanse horecawereld. Het systeem communiceert met andere pakketten, zoals Property Management Systemen.

  Van Hessen sleutelt een jaar lang aan de ‘vertaling’ van dit systeem voor de Europese markt. En in 1980 is het zo ver: samen met Micros introduceert Van Hessen horeca-automatisering in de Benelux.

  Restaurants en hotels ontdekken al snel de voordelen van geïntegreerde softwaresystemen. Waardoor Van Hessen groeit, en verhuist. En weer groeit, en weer verhuist.

  Vandaag vindt u de hoofdkwartieren in Ridderkerk (NL) en Boortmeerbeek (BE). Ongeveer honderd medewerkers verzekeren een vlotte installatie en support van uw horecasysteem. In de Benelux, én in West-Afrika.

  Contact
  Van Hessen Ridderkerk
  Wolweverstraat 25
  2984 CE Ridderkerk

  T: +31 (0)180 44 28 00
  F: +31 (0)180 44 28 50
  info@vanhessen.nl
  www.vanhessen.nl