Stichting Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen

Deelnemer worden

  • Als deelnemer dient u akkoord  te gaan met de deelnemersvoorwaarden van de Stichting (waarin onder andere staat dat u geen medewerking verleend aan het leveren of produceren van frauduleuze systemen en erop toeziet dat anderen dat ook niet doen).
  • Minimaal een van uw producten moet voldoen aan de Normatiek voor een betrouwbaar afrekensysteem en goedgekeurd zijn.
  • Voor nieuwe intreders (aspirant-deelnemers) geldt het eerste jaar een instap-fee van  € 1000,-. In volgende kalenderjaar geldt dezelfde contributie als voor deelnemers geldt.
  •  Deelnemers zijn jaarlijks contributie verschuldigd samengesteld uit een vaste jaarlijkse contrbutie en een extra bijdrage.  Voor 2016 is de vaste contributie vastgesteld op € 1500,- en is er een extra bijdrage voor alle deelnemers van € 500,- . Vanaf 2017 wordt de extra bijdrage gebaseerd op omzetklasse.

Van aspirant-deelnemer naar Keurmerkhouder
Als u eenmaal deelnemer bent van de Stichting, is het de bedoeling dat u binnen een half jaar een Keurmerk aanvraagt voor ten minste één van uw afrekensystemen. Het Keurmerk mag alleen gevoerd worden door deelnemers die succesvol de Zelfbeoordeling Keurmerk Betrouwbaar Kassasysteem hebben ingevuld en de toetsing daarvan door de Stichting succesvol hebben voltooid. Voor een Keurmerkaanvraag wordt een bedrag van € 1.750,- in rekening gebracht.

[gravityform id=”6″ title=”true” description=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *