Stichting Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen

Nu ook keurmerkkassa voor de delivery markt

Op 16 oktober is het kassakeurmerk certificaat uitgereikt aan de heer Benjamin Kool van S4D (Solutions 4 Delivery). S4D biedt een digitale all-in-one oplossing aan voor de QSR (delivery) industrie. S4D fungeert met haar kassasysteem en diensten als single point of contact veelal als het kloppend hart van de organisatie, waarin alle stakeholders samenwerken en processen in elkaar overlopen en met elkaar verbonden zijn. Het kassakeurmerk was al langer verkrijgbaar binnen detailhandel, horeca en dienstverlening. Met de toevoeging van de delivery markt kunnen steeds meer ondernemers kiezen voor een keurmerkkassa en dus betrouwbare data.

Keurmerk en S4D
S4D is ontstaan vanuit een directe noodzaak vanuit de klant. New York Pizza is met ca 200 winkels het grootste Nederlandse fastfood delivery bedrijf. Benjamin Kool: “Al dik 20 jaar worden door ‘New York Pizza’ pizza’s bezorgd, waarin ze een voorloper zijn in de QSR-delivery sector. Het product is met en voor New York Pizza gebouwd en wordt inmiddels wereldwijd aan soortgelijke klanten aangeboden. Het product blijkt antwoord te geven op een vraag die in de hele sector bestaat met New York Pizza als perfect voorbeeld.
Met de focus op QSR-delivery is ook voor het keurmerk een nieuwe markt geopend!”

Betrouwbare data
Benjamin Kool: “Voor zowel S4D als onze klanten is betrouwbaarheid van eminent belang. Het keurmerk sluit hier naadloos bij aan, aangezien het een professioneel certificaat is voor kassasystemen waarin concreet deze betrouwbaarheid wordt getoetst. Het grote scala aan mogelijkheden in kassa’s biedt namelijk veel ruimte voor negatieve en criminele activiteiten, maar ook voor incorrecte informatievoorziening. Voor S4D was het keurmerkcertificaat dan ook een harde eis om aan te voldoen”.

Internationale ontwikkelingen
S4D is naast Nederland ook operationeel in Duitsland, Ierland, Noord-Ierland en Roemenië. De expansie richting de rest van Europa en Zuid-Amerika is inmiddels reeds ingezet. Benjamin Kool: “Het keurmerk dient ook als fundament voor internationale certificaten. S4D weet dat er diverse landen zijn die certificaten vereisen voordat je een samenwerking met een partner in de desbetreffende landen kunt lanceren.
Het keurmerk biedt een goede entree om verdere invulling te geven aan de wereldwijde expansie en het behalen van de benodigde regionale certificeringen.”