Stichting Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen

Vandaag ontvangt SW Base Systems het keurmerkcertificaat ‘Betrouwbaar Afrekensysteem’ voor Checkout, hun cloud-gebaseerd afrekensysteem en software. SW Base heeft de self-assessment voor het verkrijgen van het keurmerk met vlag en wimpel doorlopen. Een extra felicitatie is dus op zijn plaats. Herman Brandsma (CEO) en Hendrik Grunstra (CTO) namen het keurmerk in ontvangst. Ook keurmerk mascotte BAS was natuurlijk van de partij.

Herman ‘Als ontwikkelaar van afrekensoftware hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid. Omdat onze klanten één van hun belangrijkste systemen aan ons toevertrouwen, beschouwen wij dit ook niet meer dan normaal. Het keurmerk onderstreept het belang wat wij al hechten aan betrouwbaarheid nog eens. Bovendien geeft het nieuwe klanten de zekerheid dat ze voor een kwalitatief hoogwaardig systeem kiezen’.

Hendrik ‘Wij zien het keurmerk betrouwbaar afrekensysteem als het belangrijkste keurmerk in onze branche en zijn dan ook erg blij om dit keurmerk te mogen voeren. Het dragen van het keurmerk helpt ons om continue oog te houden voor de integriteit en betrouwbaarheid. De ontwikkelingen gaan snel en het belang van juiste en volledige data neemt alleen maar toe. We denken dat het keurmerk een belangrijke rol in toekomstige ontwikkelingen op de markt voor afrekensystemen gaat vervullen door handvaten te bieden en standaarden te ontwikkelen en/of te selecteren’.

Het keurmerk is een bevestiging en onderbouwing van de kwaliteit die wij zeggen te leveren. Wij willen daarnaast graag vertrouwen en vernieuwing uitstralen naar onze klanten, we denken dat het keurmerk hier goed bij aansluit. Wij merken dat klanten steeds meer vragen over keurmerken en certificeringen stellen. We denken dat het keurmerk betrouwbaar afrekensysteem een groot deel van deze klantbehoefte gaat vervullen, aldus Herman.

We zijn heel blij jullie aan de groep keurmerkhouders te kunnen toevoegen.

Namens het SBA bestuur en alle keurmerkhouders van harte gefeliciteerd!

Op de foto: Hendrik Grunstra, Herman Brandsma en Arjen Postma met SBA mascotte BAS