BAS op bezoek bij VVV Amersfoort

De VVV Amersfoort is de fysieke en digitale plek waar je geïnspireerd wordt in de sfeer van onze mooie stad en waar professioneel gastheerschap is gekoppeld aan persoonlijke kennis van Amersfoort. Ons kantoor bevindt zich aan de voet van de Onze Lieve Vrouwetoren, midden in het historische centrum. The place to be! BAS is in gesprek met Jennifer Jagtenberg van de VVV in Amersfoort.

Wij zien onszelf als de gastheer van de stad. Onze missie is verbinden, samenwerken en zichtbaarheid bieden aan wie dat wil. Op deze manier kunnen wij dan weer een helder overzicht bieden aan de toerist van wat er allemaal voor leuks te doen is. Onze kerntaak is het verstrekken van toeristische informatie zowel fysiek als digitaal. Daarnaast is ons verdienmodel het verkopen van toffe (Amersfoortse) souvenirs en cadeaukaarten in onze winkel en webshop. Ook kan je bij ons terecht voor het boeken van verschillende activiteiten en arrangementen zoals een stadswandeling met gids of het beklimmen van de Onze Lieve Vrouwetoren in combinatie met een bierproeverij.

Jaarlijks mogen we zo’n 120.000 fysieke bezoekers informeren en inspireren. Dit geeft wel aan hoe relevant ons VVV-kantoor vandaag de dag nog steeds is. Want hoe fijn is het om een echt mens te spreken waar je alles aan kan vragen?! Kortom; Het samenkomen van fysiek en digitaal gastheerschap en daarbij de samenwerking met onze stakeholders is onze kracht. Tel daar een betrouwbaar en veelzijdig kassasysteem waar we veel informatie uit kunnen halen bij op en je hebt de ideale mix.

Inzicht en overzicht is voor de VVV belangrijk. Zo leggen wij ieder jaar verantwoording af aan de Gemeente. Met ons systeem kunnen we met 1 druk op de kop de benodigde gegevens naar de boekhouder sturen. Juist en compleet. Vendit is een eenvoudig aan te leren en makkelijk naar wens in te richten systeem, wat het overzichtelijk maakt voor alle medewerkers. Daardoor kunnen wij alle aandacht aan onze bezoekers geven en onze stad dus optimaal dienen.