BAS op bezoek bij Kooklust in de Bilt

Van koekenpan tot pizzaschaar, bij Kooklust de winkel van Kelly de Jong in de Bilt, vind je een breed assortiment aan kook- en bakartikelen. Voor steeds meer mensen is koken een hobby. Naast de beste kwaliteit en gemak zijn service en uitleg dan ook heel belangrijk. In de winkel worden regelmatig demonstraties en workshops gegeven. Kooklust staat voor inspiratie, ideeën en gezelligheid!

Kooklust is een paar jaar geleden verhuisd naar een mooi pand met voldoende ruimte voor een groot vast assortiment met mooie merken. Kelly en haar team hebben dan ook niet voor niets de Amerikaanse Global Innovation Award GIA gewonnen.

Hierbij paste ook de keuze voor een afrekensysteem waarmee Kooklust klaar is voor de toekomst. Het gaat tenslotte niet alleen om het afrekenen, maar ook om artikelinformatie, in- en verkoopprijzen en voorraadbeheer. ‘Want het laatste wat je wilt is ‘nee-verkopen’. Het kassasysteem is het hart van de onderneming’ aldus Kelly. Het systeem van Vendit bleek het antwoord en daarmee werd ook nog eens gekozen voor een betrouwbare oplossing. Met een compleet management dashboard is alle informatie snel inzichtelijk. ‘Als ondernemer wil je aan de ene kant gemak maar aan de andere kant ook op je cijfers kunnen vertrouwen’.