BAS op bezoek bij Sajoer: Slowjuice Bar en Café

De altijd gezellige sapjesbar Sajoer, waar je met een grote glimlach wordt ontvangen, heeft in 2014 haar deuren geopend. Wat startte als een pop-up is nu uitgegroeid tot een sapbar in Rotterdam, die iedere dag vol loopt met mensen die graag een ontbijtje willen scoren of willen genieten van een slowjuice sapje van verse groenten en fruit. Naast ontbijt en sap zijn er ook daghappen en salades zodat men dagelijks iets anders kan kiezen.

Oprichtster Gaby maakt haar sappen met een slowjuicer. “Het is een koude persing. Hierdoor blijven de vitaminen, mineralen en enzymen behouden. De visie die Gaby heeft voor haar sapbar is om de Rotterdammers gezonder, vitaler en gelukkiger te maken en daar begint zij iedere dag weer mee. Dit succes heeft Sajoer mede te danken aan het feit dat men zich steeds meer bewust wordt van voeding. Én omdat zij de eerste slowjuice bar in Rotterdam is.

Met een Lightspeed Restaurant keurmerkkassa kiest Gaby voor een totaalpakket, wat rapportages maken erg makkelijk maakt. Gaby: “Het is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, betrouwbaar en makkelijk voor iedereen. “Door het succes is er veel potentie om uit te breiden, maar we weten nog niet of het een volgende vestiging wordt of online. Nu leveren wij ook aan horeca en willen wij hen ook meer gaan bedienen. ”Gaby: “Onze waarden blijven in ieder geval centraal staan. De glimlach en de service die worden aangeboden… dat is waar gasten voor terugkomen.”