BAS op bezoek bij Van Herwerden fietsen in Voorburg

Van Herwerden uit Voorburg is een begrip bij fietser uit heel Nederland. We spreken met Steven van Herwerden. Het inmiddels bijna 120-jarige familiebedrijf staat garant voor kwaliteit, eerlijkheid en goede adviezen. Uiteraard met een uitgekiend assortiment van de beste merken om klanten van het juiste advies te voorzien. ‘Het leveren van kwaliteit in combinatie met een belevenis is ons bestaansrecht. Het draait om passie, mensen en producten’.

‘Een afrekensysteem is tegenwoordig een compleet winkelautomatiseringssysteem. En daar wil je op kunnen vertrouwen’. Van Herwerden levert geen standaarden maar maatwerkoplossingen. ‘Hierbij past simpelweg dan ook geen standaard kassa’, aldus Steven. Naast de concrete verkoop wordt het systeem ingezet voor o.a. werkplaatsmodules, urenverantwoording, planningen en reparaties maar ook voor bestellingen en orders. Van inkoop tot verkoop dus en alles wat daarmee samenhangt. Van Herwerden heeft gekozen voor een maatwerkoplossing met een kassakeurmerk.

‘Data is tegenwoordig essentieel en relevant om leveranciers inzicht te geven. Data is voor ons kennis. We zijn natuurlijk wel heel alert op kopieergedrag’. Met een simpele druk op de knop zijn alle cijfers beschikbaar. ‘Deze moeten wel kloppen en foutloos zijn. Hier moet je als ondernemer op kunnen rekenen. Tenslotte stuur je hier je hele onderneming op’. Naast de fysieke winkel gaat online ook steeds meer een rol spelen. Daarmee wordt de betrouwbaarheid van gegevens nog belangrijker. Het is nog zeker niet onze focus, maar we verdiepen ons wel in omnichannel: de klantervaring moet kloppen en overal hetzelfde zijn. Wij zijn dus op alle gebieden klaar voor de toekomst’.