The Black Fox kiest voor een betrouwbaar afrekensysteem

Op 4 augustus opende ‘the Black Fox’ in Nijmegen haar deuren. Een prachtig concept van restaurant, bar en slagerij. De slagerij vormt de basis van het concept. ‘Het is een prachtig vak terwijl steeds meer ambachtelijke beroepen verdwijnen’ aldus Bas Hoebink, eigenaar van the Black Fox.
The Black Fox maakt onderdeel uit van het Hoofdkwartier Horeca, waaronder ook ‘de Firma’ een eetgelegenheid met Wereldse maaltijden en het in de oude Honig fabriek gevestigde restaurant ‘de Meesterproef’. . Bas denkt zelf dat fraude altijd zal blijven bestaan. Wie dat echt wil vindt wel een weg, maar een afrekensysteem waarop je kunt vertrouwen sluit een aantal fraudemogelijkheden uit. En dat is met drie zaken en veel personeel een enorme plus.
Bas Hoebink werkt al langer naar volle tevredenheid samen met Janssens Afrekensystemen die voor alle restaurants de kassa’s leverde. De keuze voor een leverancier was voor the Black Fox dan ook snel gemaakt. ‘Vooral de koppeling met de backoffice vind ik erg belangrijk’. ‘Voor ons personeels- en reserveringssysteem werken we met Nostradamus. Een goede koppeling is cruciaal om informatie makkelijk te kunnen uitwisselen tussen de verschillende systemen en de locaties. Daarnaast willen we de gegevens over de jaren heen ook goed kunnen monitoren. Voor ons is de kassa dan ook een complete managementtool. Betrouwbaarheid van de gegevens is daarbij key’.