Camping Corfwater kiest voor een betrouwbaar afrekensysteem

Camping Corfwater in Petten bestaat al meer dan 30 jaar en er liggen mooie ontwikkelplannen klaar om te camping uit te breiden met vakantiehuizen die luxe, rust en ruimte uitstralen. De kassa’s waren verouderd en aan vervanging toe. Het nieuwe systeem wordt breder ingezet onder andere voor de boekingen en fietsverhuur.
‘Het systeem waar wij naar op zoek waren moest aan een aantal criteria voldoen: eenvoudig in gebruik, fouten minimaliseren, betrouwbare rapportages en ‘hufterproof’’aldus Tristan Brinkhuis, directeur FC-IT. Samenwerken, cloud, best-of-breed, innovatie, groei en connectiviteit. Dit zijn slechts een paar kernwaarden van de gekozen samenwerking van Camping Corfwater met Vendit en Twinfield (boekhoudprogramma). Er is een directe koppeling beschikbaar, waar het online boekhoudprogramma en het winkelmanagementsysteem direct met elkaar communiceren.
‘Ook de accountant is tevreden. Er zijn geen extra handelingen meer nodig, want de financiële administratie wordt door de geïntegreerde koppeling volledig automatisch en real-time bijgewerkt’. De oplossing ontzorgt Camping Corfwater met de dagelijkse gang van zaken. ‘En dat is het waar het uiteindelijk om draait. ‘Samen ondernemen’ is ons motto en dat maken we hier volledig waar’.