Groothandel Mega Beauty Shop maakt dromen waar

Met meer dan 3.000 producten is het nagelassortiment van Mega Beauty Shop in de afgelopen jaren flink gegroeid. De Shop verkoopt alles wat een nagelstudio nodig heeft van nagellak en glitters tot behandelstoelen, trolleys, nagelfrezen en instrumententafels.

Sinds 2012 is eigenaresse Claudia Kaczor samen met haar man Marek gestart in de groothandel business. In eerste instantie gewoon vanuit huis. Dit liep zo goed dat ze ondertussen twee locaties, een winkel met magazijn in Zwijndrecht hebben (600 m2) en een voorraad locatie (1.000 m2) in Dordrecht. “Soms moet je een risico nemen en een keuze maken zonder dat je weet of het oplevert. Dat is ondernemen! Zo hebben wij in januari 2020 een aantal containers laten komen met mondkapjes en alcoholgel. We hebben daardoor in 2020 ons beste jaar gedraaid! Dit maakt dat we weer kunnen (her)investeren.

“Wij vinden het erg belangrijk om variatie te kunnen bieden binnen ons assortiment. Zodoende breiden wij ons assortiment voortdurend uit met nieuwe producten. Steeds meer producten zijn gelabeld met ons eigen logo en verkopen we ook onder onze eigen naam. Zo bouwen we aan een echt sterk merk! Verkopen via marketplace Bol.com heeft hierin ook echt geholpen.”

Sinds 2015 maakt Mega Beauty Shop gebruik van het automatiseringssysteem van Vendit. “Door de komst van Vendit kunnen we gemakkelijker onze dromen realiseren. We kunnen onze klanten rechtstreeks registreren en laten bestellen via de verschillende shops. Kortingen worden automatisch berekend waardoor we geen handmatige handelingen meer hebben. Op die manier bieden we betrouwbaarheid en service”.