Verhage Restaurants: op data moet je kunnen vertrouwen

In mei 1967 openden de broers Joop en Pim Verhage hun eerste snackbar in Rotterdam-Zuid. De betrokken en persoonlijke benadering in combinatie met ambachtelijke, zelf gemaakte snacks bleek al gauw een succes en de basis voor een authentiek verhaal. Inmiddels heeft Verhage Restaurants een mooie groei doorgemaakt en bestaat de groep uit ruim 30 franchisenemers en meer dan 300 medewerkers.

We spraken de heer Hans Jonker van afdeling Inkoop en Product. ‘Afrekensystemen zijn voor ons een hulpmiddel om onze gasten zo snel mogelijk en correct te helpen en om data te verzamelen. Onze kassaleverancier Next-to-Food (NTF) deelt deze visie en faciliteert de mogelijkheden voor ons om deze data om te zetten in diverse producten. Denk hierbij aan het uitvoeren van online orders, het benchmarken van onze 38 vestigingen en generen van up-to-date rapportages. De betrouwbaarheid van de data is voor deze toepassingen dan ook evident, zo ook voor het voeren van een sluitende administratie’.