Stichting Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen

14e certificaat uitgereikt
CSiPOS kassa software ontvangt kassakeurmerk

Vandaag heeft de heer Ton van Voskuijlen, directeur CSiPOS,  het kassakeurmerk certificaat in ontvangst mogen nemen. Het certificaat werd overhandigd door de heer Will Reijnders, voorzitter van de Stichting Betrouwbare Afrekensystemen. CSiPOS ontvangt het certificaat voor de door hen geleverde horeca en retail kassa software (CSiPOS 1.1.0 rc1 en hoger). Het Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen is een onafhankelijk en transparant keurmerk voor kassasystemen en staat voor betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit. CSiPOS is hiermee de 14e leverancier die het keurmerk verkrijgt.

Keurmerk staat voor een eerlijke markt Voor CSiPOS is het verkrijgen van het keurmerk een echte mijlpaal. Ton van Voskuijlen en zijn vrouw Mylene voeren sinds drie jaar de directie van CSiPOS. Zij hebben vol overtuiging voor het aanvragen van het keurmerk gekozen. ‘Het keurmerk staat voor een eerlijke markt’. In het verleden bleek het binnen de software van het bedrijf mogelijk om correcties in de registratie verborgen te houden. De nieuwe directie heeft voor een nieuwe koers gekozen met een duidelijke visie en hieraan gekoppeld beleid en heeft volop geïnvesteerd in het aanpassen van de software, zodat deze volledig voldoet aan de gestelde normen voor een betrouwbaar afrekensysteem. ‘Bij deze keuze past het keurmerk, het keurmerk maakt controle door alle betrokken partijen mogelijk’.

Kassa met Keurmerk biedt zekerheid Een kassa met een Keurmerk levert ondernemers zekerheid op alle gebieden die belangrijk zijn voor een goede administratie. Zo levert het gebruik ervan aan de ene kant direct tastbare financiële voordelen op en aan de andere kant kan je erop vertrouwen dat de zaken die echt belangrijk zijn goed geregeld zijn. Een Keurmerkkassa staat garant voor betrouwbare cijfers, een beter inzicht in het bedrijf en beslissingen kunnen beter onderbouwd genomen worden. Daarnaast vallen eventuele onregelmatigheden sneller op. Dit alles leidt tot een sneller en makkelijker samenwerking met  betrokken partners zoals boekhouder, accountant  en Belastingdienst.

Software voor alle type horeca
CSiPOS heeft een breed assortiment aan producten en diensten die gerelateerd zijn aan hardware en software voor afrekensystemen (kassa’s, iPods, iPads, Interactieve menukaart via Android tablets) voor hospitality en retail gelegenheden. De kassa software is geschikt voor alle type horeca aangelegenheden zoals cafe’s, restaurants, snackbars, discotheken, catering, cafetaria en wellness, maar biedt ook oplossingen voor de retail. Voor een deel van de portfolio zie www.csipos.nl

Procedure keurmerk
Om voor het keurmerk in aanmerking te komen wordt een uitgebreide procedure inclusief assessment doorlopen. De eisen die gesteld worden aan een betrouwbaar afrekensysteem zijn opgesteld door een groep leveranciers die betrokken waren bij de oprichting van de Stichting in samenwerking met ECP, de Belastingdienst en BDO accountants www.keurmerkafrekensystemen.nl