Stichting Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen

De Raad van Toezicht en het bestuur van de Stichting Betrouwbare Afrekensystemen hebben met ingang van 15 februari 2017 de heer Eus Peters benoemd als secretaris/penningmeester binnen het bestuur van de Stichting.

Eus Peters is directeur van de Raad van Nederlandse Detailhandel (RND). Hij heeft veel kennis en ervaring zowel op het gebied van detailhandel als horeca, alsook betalingsverkeer. Voor zijn benoeming bij de RND was hij werkzaam als manager Kennis, Innovatie en Betalingsverkeer bij Koninklijke Horeca Nederland en bekleedde hij de functie van secretaris bij de Nationale Winkelraad van MKB -Nederland.

‘In de B2C omgeving vormt het duo afrekensystemen en betaalterminal het kloppend hart van je bedrijf. En dat hart kan niet hard genoeg kloppen’, aldus Eus Peters. ‘Na jarenlang betrokken te zijn geweest bij betaalterminal.nl en Checkout.nl is dit een mooie en logische stap in een tijdperk waarin verder wordt samengewerkt en technische vooruitgang soms sneller gaat dan we kunnen absorberen’.

‘Ook hier geldt zoekt en gij zult vinden: een aanwinst voor het bestuur!’ aldus Will Reijnders, voorzitter van SBA.

Eus Peters volgt Miriam Osten op die vanaf het moment van oprichting van de stichting de functie heeft bekleed.