Stichting Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen

Treatwell ontvangt certificaat

Deze week heeft Silvio Hinteregger, Country Manager BNL van Treatwell, het kassakeurmerkcertificaat in ontvangst genomen. Treatwell is een Europees online boekingsplatform voor hair en beauty en is de eerste leverancier met een keurmerk in de sector dienstverlening.

Waardevol en betrouwbaar
Silvio Hinteregger: ‘Bij Treatwell streven we continu naar verbetering van onze producten. Zo worden Treatwell Connect en onze andere diensten steeds waardevoller en betrouwbaarder voor onze partners. Daarom hebben we ervoor gekozen om het officiële Keurmerk voor kassasystemen aan te vragen bij de Stichting Betrouwbare Afrekensystemen. En dat is gelukt. Met dit Keurmerk tonen we aan dat onze producten kwalitatief in orde zijn en dat ons POS-systeem aan alle regels voldoet. Zo bieden we onze partners zekerheid.’

Kassa met keurmerk biedt zekerheid
Vanuit de sector kappers, beauty en wellness bestond de vraag naar een afreken-systeem met kassakeurmerk al langer. Tot nu toe waren er vooral kassa’s met een keurmerk voor detailhandel en horeca verkrijgbaar. De ontwikkelingen gaan snel en kassa’s veranderen van afrekenpunt naar bedrijfsautomatiseringssysteem en informatietool en zijn daarmee steeds vaker een ‘point of interaction’. Dit zien we ook terug in het POS-systeem van Treatwell dat naast een complete reserveringstool, aangesloten salons ook ondersteunt in hun marketing en loyalty.

Het kassakeurmerk
Het Keurmerk Betrouwbaar Afrekensysteem is een onafhankelijk en transparant keurmerk voor kassasystemen. Het Keurmerk staat voor betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit, maar ook voor eerlijke concurrentie en daarmee een gelijk speelveld voor ondernemers. Een kassa met een Keurmerk biedt ondernemers zekerheid op alle gebieden die van belang zijn voor een goede bedrijfsvoering en administratie en daarmee de nettowinst van een organisatie. De eisen die gesteld worden aan een betrouwbaar afrekensysteem zijn opgesteld door een groep leveranciers die betrokken waren bij de oprichting van de Stichting in samenwerking met de Belastingdienst, ECP en BDO accountants www.keurmerkafrekensystemen.nl.

Foto: Silvio Hinteregger ontvangt het kassakeurmerk certificaat uit handen van Eus Peters namens het bestuur van Stichting Betrouwbare Afrekensystemen