Stichting Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen

Sinds begin van dit jaar is de SBA Raad van Deelnemers weer op volle sterkte. De deelnemers vertegenwoordigd in de Raad zijn: Paul Verheijde (Polygon), Paul Dumasy (Valk Solutions), Alexander Dolstra (Tabletmenukaart), Wilfred Furster (Wilmar Info Systems) en Staf Biesbroeck (Unitouch).
Op 7 oktober is de Raad van Deelnemers in deze vorm voor het eerst (online) bij elkaar geweest om de lopende zaken te bespreken. Tijdens de bijeenkomst is Paul Dumasy tot voorzitter ad interim benoemd. We zijn heel blij dat Paul deze functie op zich wil nemen.

Het is een volle agenda geworden met onderwerpen als (internationale) ontwikkelingen, samenwerking met de belastingdienst (en invulling van het thema kassa’s) en ontwikkelingen die leiden tot een normering 3.0 voor het keurmerk. In december komt de Raad van Deelnemers nog een keer bijeen om het vervolg van een aantal punten te bespreken.

In het voorjaar van 2021 komt er een plaats in de Raad vrij. Heeft u interesse om te participeren dan horen wij het graag. Mocht u punten bij de Raad willen inbrengen schrijf dan de stichting of een van de deelnemers aan.