Stichting Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen

Het zat al even in de planning maar op dinsdag 12 juni heeft de heer Alexander Dolstra, Founder and Head of Sales & Innovations van Tabletmenukaart, het kassakeurmerk certificaat in ontvangst mogen nemen voor de Tabletpos. Een extra feestelijke uitreiking omdat Tabletmenukaart de audit voor het behalen van het keurmerk met vlag en wimpel doorlopen heeft.

Keurmerk en Tabletmenukaart
Alexander Dolstra: ‘wij zijn ontzettend blij en trots dat we het kassakeurmerk certificaat in ontvangst mogen nemen voor ons TabletDashboard. Dit helpt ons om naar al onze partners waarmee wij samen werken te laten zien dat wij behoren tot de koplopers van de markt. Voor ons lag de toegevoegde waarde vooral in de richtlijnen en normering van het kassakeurmerk. Deze sluiten naadloos aan op onze visie en hebben ons geholpen om betere en betrouwbare software te maken. Maar ook in de markt zijn ondernemers steeds bewuster van de waarde van correcte data. En juist vanuit die data willen wij waarde toevoegen’.

Kassa met Keurmerk biedt zekerheid
Het Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen is een onafhankelijk en transparant keurmerk voor kassasystemen. In Nederland is bewust de keuze gemaakt voor zelfregulerend optreden in de sector. Het Keurmerk staat voor betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit, maar ook zeker voor eerlijke concurrentie en daarmee een gelijk speelveld voor ondernemers. Een kassa met een Keurmerk biedt ondernemers zekerheid op alle gebieden die van belang zijn voor een goede bedrijfsvoering en administratie en daarmee de nettowinst van een organisatie. Het kassasysteem is het hart van de onderneming.

Procedure keurmerk
Om voor het keurmerk in aanmerking te komen wordt een uitgebreide procedure inclusief assessment doorlopen. De eisen die gesteld worden aan een betrouwbaar afrekensysteem zijn opgesteld door een groep leveranciers die betrokken waren bij de oprichting van de Stichting in samenwerking met ECP, de Belastingdienst en BDO accountants www.keurmerkafrekensystemen.nl